Uudenkaupungin kaupunki ja Alertum rakentavat yhdessä osaamisella turvallisempaa yhteiskuntaa

Uudenkaupungin kaupunki ja Alertum ovat tehneet yhteistyösopimuksen koskien turvallisuuskoulutuksia Uudenkaupungin kaupungin henkilöstölle. Koulutuksiin kuuluvat kaikki Alertumin koulutustarjonnassa olevat turvallisuuskoulutukset ja sopimus astui voimaan 1.1.2017 alkaen.

”Sopimus Uudenkaupungin kanssa vahvistaa Alertumin koulutustarjontaa Varsinais-Suomen alueella”, kertoo Alertumin toimitusjohtaja Riku Aho. ”Uudenkaupungin koulutustarjonta on kaikkien Varsinais-Suomen alueen yritysten hyödynnettävissä Uudenkaupungin kaupungin henkilökunnan lisäksi.”

Alertum on kasvava ja kehittyvä turvallisuuden koulutuksia ja asiantuntijapalveluita tarjoava yksityisyritys, jonka visiona on luoda osaamisella maailman turvallisin yhteiskunta. Alertum työllistää 11 kokoaikaista ja 6 osa-aikaista ihmistä, jotka työskentelevät koulutuksien ja palveluiden tuottamisen parissa. Lisäksi Alertumin kouluttajaorganisaatio käsittää yli 60 ammattitaitoista valmentajaa ympäri Suomen.

Alertum järjestää vuositasolla noin 1500 koulutusta, joista suurin osa on kaikille avoimia tapahtumia. Kaikki kurssit pidetään. Alertum tarjoaa edistyksellisiä ratkaisuja pätevyyksienhallintaan ja kiinteistöturvallisuuden ylläpitoon ja parantamiseen.