Nyt webinaarikoulutuksia tarjolla – luokkahuonekoulutukset peruttu 13.5.2020 asti

Suomen hallitus on linjannut 30.3.2020 jatkotoimenpiteitä koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi. Hallituksen linjauksen mukaisesti jatkamme toimenpiteitä ja perumme kaikki avoimet luokkahuonekoulutukset 13.5.2020 asti.
Pahoittelemme koulutuksen peruuntumisesta aiheutuvaa haittaa. Teemme nämä toimet meidän kaikkien yhteisen turvallisuuden takaamiseksi.

Pyydämme, että siirtäisitte osallistumisenne huhtikuun aikana järjestettäviin webinaarikoulutuksiin, jotka varmasti toteutuvat tai toukokuun loppupuolella järjestettäviin luokkahuonekoulutuksiin, jotka toivomme voivamme järjestää normaaliin tapaan tai kevennetyin rajoituksin.

Webinaarikoulutuksia järjestetään nyt seuraavista aiheista:

Kaikki mainitut aiheet on myös saatavilla kuljettajille soveltuvana ammattipätevyyspäivänä – tarkista merkinnän mahdollisuus ilmoittautuessasi. Tunnistat kuljettajille soveltuvan koulutuksen tekstistä ”Soveltuu myös kuljettajan ammattipätevyyskoulutukseksi”.

Webinaarikoulutuksiin osallistuminen on helppoa ja näppärää, ja voit suorittaa koulutuksen vaikka kotisohvalta. Osallistumista varten tarvitset mikrofonilliset kuulokkeet, web-kameran, tietokoneen ja laturin sekä laadukkaan internet -yhteyden ja Zoom-ohjelmiston ladattuna tietokoneeseesi. Toimitamme tarkemmat ohjeet osallistujille ilmoittautumisen yhteydessä.

Seuraavia koulutuksia emme pysty tällä hetkellä toteuttamaan webinaarikoulutuksina koulutuksen luonteen vuoksi: Tulityökorttikoulutus, Ensiapukoulutukset, Tieturva 2 -korttikoulutus.

Jo varatun koulutuksen siirron voitte tehdä joko lähettämällä sähköpostin koulutus@alertum.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme 010 320 5772 (arkisin kello 7.30-15.30). Asiakaspalvelumme ruuhkautumisen välttämiseksi pyydämme suosimaan sähköpostia kiireettömissä asioissa. Korvaavan koulutusajankohdan voit katsoa ennakkoon verkkosivuiltamme www.alertum.fi/koulutushaku.

Pyydämme teitä ilmoittamaan asiakaspalveluun myös, mikäli haluatte perua jo tekemänne ilmoittautumisen täysin.