0 peruttua kurssia – lupaus, jonka haluamme pitää tulevaisuudessakin

Jo yli kaksi vuotta sitten teimme lupauksen asiakkaillemme siitä, että toteutamme kaikki koulutuksemme osallistujamäärästä riippumatta. Tämä lupaus on pitänyt siitä lähtien, ja haluamme pitää sen myös tulevaisuudessa.

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeintä

Olemme tehneet tämän lupauksen, jotta pystyisimme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme tehdä työtämme siten, että asiakkaidemme tarpeet tulevat aina ensimmäisenä. Siitähän asiakaspalvelussa ja yritystoiminnassa on loppujen lopuksi kyse.

Olemme saaneet paljon positiivista palautetta siitä, ettemme peru koulutuksiamme. Palautetta on tullut niin kurssin tilaajilta kuin kurssilaisilta itseltään. Usein tätä asiaa myös kysytään, kun koulutuksiimme ilmoittaudutaan. ”Eihän tätä koulutusta peruta?” tai ”toteutuuko tämä koulutus varmasti?” ovat monella huolenaiheena.

Näiden kysymysten taustalla ovat pääasiassa ikävät kokemukset peruuntuneista koulutuksista. Usein asiakkaalla on myös pikainen tarve saada pätevyys voimaan, jotta työt voivat jatkua turvallisesti. Onkin todella hienoa kuulla suoraan asiakkaalta palautetta, kuinka tyytyväisiä he ovat siihen, että Alertumilla kaikki kurssit pidetään.

Ennakoivaa koulutussuunnittelua

Suunnittelemme koulutuskalenterimme ja julkaisemme tulevat kurssimme noin puoleksi vuodeksi eteenpäin. Tämä mahdollistaa asiakkaallemme sen, että he voivat tehdä omaa koulutussuunnitteluaan hieman pidemmällä aikavälillä ja ennakoimaan tulevat tarpeensa.

Osa asiakkaistamme ilmoittaa osallistujat kuitenkin saman tai seuraavan viikon, välillä jopa seuraavan päivän kurssille, jolloin koulutuksen toteutustakuu on tärkeässä roolissa. Toiset taas tarkastelevat henkilöstönsä pätevyyskoulutuksia useita kuukausia etukäteen, jolloin on hyvä, että sopivia koulutuspäiviä on jo tarjolla.

Autamme mielellämme asiakkaitamme heidän koulutussuunnittelussaan. Voimme yhdessä tarkastella koko henkilöstön koulutustarpeet valtakunnallisesti ja ilmoittaa työntekijät vaikkapa heidän asuinpaikkaa lähinnä oleviin koulutuksiin, jotta turhalta matkustamiselta vältytään.

Pidetään yhdessä huolta siitä, että pätevyydet pysyvät voimassa ja töitä voidaan tehdä turvallisesti.

Tämän blogikirjoituksen on kirjoittanut Lari Lindén.