Työturvallisuuskortti kulkee nykyisin mukana mobiilissa 

Vuoden 2022 vaihteessa Työturvallisuuskeskus otti käyttöön Työturvallisuuskortin mobiilikortin. Mobiilikortin löydät osoitteesta korttitieto.fi.  

Työturvallisuuskorttin saat suorittamalla Työturvallisuuskoulutuksen.

Kun suoritat Työturvallisuuskortin Alertumin kautta, kouluttaja rekisteröi suorituksesi samana päivänä kurssinjohtajajärjestelmään, ja mobiilikortti tulee ladattavaksi. Pystyt ottamaan mobiilikorttisi käyttöön sillä sähköpostiosoitteella, joka sinulle on ilmoitettu työturvallisuuskorttikoulutukseen ilmoittautumisen yhteydessä. Sähköpostiosoitteen tulee olla henkilökohtainen. Koulutuksesta ei ole enää mahdollista saada väliaikaista todistusta paperisessa tai sähköisessä muodossa.  

Kuinka otan Työturvallisuuskortin mobiiliversion käyttöön?

Ensimmäinen kirjautuminen mobiilikorttiin onnistuu osoitteessa korttitieto.fi painamalla ”Tilaa uusi salasana tästä” ja syöttämällä sen sähköpostiosoitteen, joka on annettu Alertumille koulutukseen ilmoittautumisen yhteydessä. Tämän jälkeen saat uuden salasanan sähköpostiisi, jonka avulla pääset avaamaan mobiilikortin.  

Työturvallisuuskoulutuksen mobiilikortti helpottaa tilaajayrityksen ja toimittajayrityksen välistä toimivaa yhteistyötä

Työturvallisuuskortti on helppo esittää töihin tullessa älylaitteen ruudulta ja se helpottaa yhteisillä työpaikoilla toimimista. Tarkistathan aina yrityksenne käytännöt kortin esittämisen suhteen. Työturvallisuuskortin mobiilikortti on käytettävissä heti koulutuksen suorittamista seuraavana päivänä. 

Työturvallisuuskorttikoulutuksen tentti on mahdollista suorittaa sähköisenä myös lähikoulutuksissa

Vuoden 2022 alussa sähköisen tentin suorittaminen tuli mahdolliseksi webinaarikoulutusten lisäksi kaikkiin lähikoulutuksena toteutettaviin Työturvallisuuskorttikoulutuksiin. 

Työturvallisuuskortin varsinainen muovikortti edelleen käytössä

Koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta myönnetään viisi vuotta voimassa oleva, henkilökohtainen työturvallisuuskortti. Työturvallisuuskortti lähetetään edelleen kaikille osallistujille perinteiseen tapaan postitse noin 3-4 viikkoa koulutuksen suorittamisesta siihen osoitteeseen, joka on annettu ilmoittautumisen yhteydessä. 

Tutustu koulutustarjontaan

Ota yhteyttä